Tuesday, November 21, 2006

For the sophisticated palate..

Due to popular demand, I will now share with you all my mother's famous Thanksgiving stuffing recipe.



1 cup melted butter
1 1/2 cups chopped onions
1 1/2 cups chopped celery
6 cups diced, tart apples (green/old granny)
2 teaspoons of salt
1 cup sugar
6 cups of small bread crumbs (herb seasoned)

In large pan combine butter, apples, celery and onions. Sprinkle with salt and sugar. Cook for 10 minutes until apples are browned all over. Add bread cubes.
Yields 12 cups.

De mi propia cosecha

si haces el doble, no dobles la sal, a lo mejor la mitad pero primero pruebalo. Toma mas de 10 minutos a que agarren color las manzana, al menos en Colorado. Una vez que este todo revuelto incluyendo pan, le pones ya sabes que. Vino blanco, siempre cocina con vino barato. Abusado con el vino si le pones mucho te queda muy aguado.

Si tu vas a rellenar el pavo, antes de poner el relleno untas adentro del pavo mantequilla con seasoned salt y sage y tambien afuera. Abusado con la sal.

Now stuff it, you turkeys.

No comments:

Bottom of Page